112

Scooterrijder komt onder paardentrailer terecht bij ongeval in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zondagmiddag 22 mei omstreeks 13.30 uur vond er op Het Ham in Veghel een ongeval plaats. Een scooterrijder verloor de macht over het stuur toen hij over een drempel reed, botste tegen een daar geparkeerde paardentrailer aan en schoof er vervolgens onder.

Politie, ambulance en brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. Politie en ambulancemedewerkers hebben de scooterrijder onder de trailer vandaan kunnen halen. Inzet van de brandweer was niet nodig. Het duurde geruime tijd voordat men het slachtoffer gestabiliseerd had. Hij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De polite heeft getuigenverklaringen opgenomen. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen