Binnenkort heeft Tennispark De Krekel in Mariaheide het grootste outdoor padelpark van Nederland

Foto: De Krekel

Op woensdag 8 juni opent De Krekel in Mariaheide haar nieuwste padelbanen, hiermee komt het totaal op 11. Daarmee is de Krekel het grootste outdoor padelpark van Nederland.

De Opening wordt verricht door Jacco Eltingh, oud proftennisser. Eltingh heeft op de wereldranglijst bij de enkelspelpositie nr 19 behaald en in het dubbelspel was hij met zijn maatje Haarhuis nummer 1 van de wereld. Momenteel is hij Technische en Commercieel directeur bij de KNLTB.

Ook voor de kids is er wat te beleven, zij mogen padel spelen tegen de Oud wereldkampioen Jacco Eltingh!

Na de opening geven Nederlandse top jeugdspelers een demowedstrijd padel. Padel is een hele leuke kijksport, de spelers zullen spectaculaire rally’s laten zien waar u en uw kinderen zeker enthousiast van zullen worden.

Reacties

Cookieinstellingen