Initiatiefnemers rondvaartboot ‘De Waterengel’ slaken noodkreet

'De Waterengel', bedoeld om straks ouderen en minder validen een gratis boottocht aan te kunnen bieden
'De Waterengel', bedoeld om straks ouderen en minder validen een gratis boottocht aan te kunnen bieden
Foto: Nancy van Heeswijk

Nancy van Heeswijk en Franc Speetjens zijn al geruime tijd bezig om hun doel, om ouderen en mensen met een beperking een gratis rondvaart aan te bieden met hun boot ‘De Waterengel’, te laten slagen. Een aantal jaren geleden kochten zij deze boot met de intentie om die helemaal op te knappen en toegankelijk te maken voor rolstoelers en mensen die minder mobiel zijn.

In hun vrije uren, en die zijn soms spaarzaam, gaan zij naar de loods in Sint-Michielgestel om verder te bouwen aan dit project. Alles doen zij zoveel mogelijk zelf, soms biedt een expert zijn of haar hulp aan. Maar nu lopen ze ‘vast’. En daarom doen zij een beroep op een handige timmerman die, voor een klusje wat hooguit één avondje zou kunnen kosten hen de helpende hand kan bieden zodat het werk voor hen niet weer wekenlang stagneert.

Noodkreet

Na 2,5 jaar zelf ploeteren lopen we écht vast. We zoeken een timmerman (ja die zijn druk, weten we) die voor de deuren van Rondvaartboot De Waterengel sloten kan infrezen en dat soort maatwerk dingen. Misschien voor een vakman maar één avond werk. (Of een paar man ieder één uurtje of één deurtje voor t goede doel)?
Wie helpt ons aan een adres, telefoonnummer of wie overtuigt er zelf voor ons al een timmerman om ons even te helpen met ons mooie doel?
Wijzelf maar zeker de doelgroep wil zó graag eindelijk varen.

Deze rondvaartboot zal, als deze gereed is, ook onze gemeente aandoen om inwoners van Meierijstad de mogelijk te bieden om gebruik te maken van een heerlijk tochtje over de wateren.

Welke timmerman wil Franc en Nancy ‘uit de brand’ helpen?

W: dewaterengel.nl | F: facebook.com/dewaterengel

Reacties

Cookieinstellingen