Nieuwe single ‘De Alleskunner’ van Steven Harks en Johan Vlemmix

Foto: Steven Harks

Zanger en deelnemer aan het populaire programma ‘De Alleskunner’ Steven Harks heeft samen met Johan Vlemmix een nieuw nummer uitgebracht. De titel, hoe kan het ook anders heet ‘De Alleskunner’. Met de lancering van dit vrolijke nummer vestigen zij de aandacht op het talent en veelzijdigheid van mensen met een verstandelijke beperking. Steven Harks heeft zelf een licht verstandelijke beperking. Maar Steven denkt absoluut niet in ‘beperkingen’, hij denkt in mogelijkheden en gaat geen uitdaging uit de weg!

Zo maakt hij muziek, treedt op en werd 44ste bij ‘De Alleskunner’ op SBS6 en was de eerste en tot nu toe enige kandidaat met een beperking. Ervaring leert dat mensen vaak de focus leggen op de ‘beperking’ maar juist dit nummer legt de aandacht op het ‘alleskunnen’.

De clip werd deels opgenomen bij Brownies en Downies. Daar laten ze dagelijks zien hoe veelzijdig mensen met een beperking zijn.

Uiteindelijk is ieder mens anders en dat is iets moois. Het leven zit vol uitdagingen maar de inzet is nooit beperkt bij mensen zoals ik. Ik doe iets graag nooit alleen, samen is het leuker en bereik je veel meer.

Daar zingen Steven Harks & Johan Vlemmix vol trots over. Hulde aan ‘De Alleskunners’ is hun spiksplinternieuwe Single. Vandaag uitgebracht op Social Media. Nu overal te beluisteren en tevens te zien op Youtube.

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen