Restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode behoudt Michelinster

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Restaurant Wollerich aan de Heuvel 23 in Sint-Oedenrode behoudt zijn Michelinster. Dat bleek vandaag tijdens de presentatie van de nieuwe Michelingids in het De La Mar Theater in Amsterdam.

Het restaurant had een Michelinster in de periode 1997-2007 en kreeg de ster terug in 2010. Chef-kok Gerard Wollerich die voorheen in De Lindehof in Nuenen werkte en daar in 1992 een Michelinster behaalde, begon in 1995 restaurant Wollerich in een voormalig notariskantoor aan de Heuvel in Sint-Oedenrode. Twee jaar later had hij een ster in zijn eigen restaurant.

Bib Gourmands

De Bib Gourmand is al jarenlang ambassadeur van restaurants met een geweldige verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier. Of de keuken nu Aziatisch, traditioneel of hip en creatief is: elk restaurant met een Bib Gourmand heeft zijn eigen identiteit. Al hebben ze wel belangrijke overeenkomsten: de focus op seizoengebonden producten en de generositeit die zo typisch is voor de Bib Gourmand.

Brasserie De Beleving in Sint-Oedenrode wordt al sinds 2015 aanbevolen door Michelin met een Bib Gourmand voor uitzonderlijk goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reacties

Cookieinstellingen