Hutten kan dankzij haar gasten mooie cheque overhandigen aan Kika

Foto: Facebook Hutten

Sinds halverwege vorig jaar wordt er € 0,15 statiegeld geheven op kleine plastic flessen van frisdranken en waters. De gasten van Hutten kunnen vanaf dat moment kiezen om statiegeld te doneren aan KiKa. Elk jaar zorgt Hutten voor twee donatiemomenten met één cheque vanuit hun Care & Cure locaties en één cheque vanuit hun Business Horeca locaties. Deze maand mocht Kika een cheque in ontvangt nemen van maar liefst € 1.415,65.

In totaal is er dit jaar al een mooi bedrag van € 2.224,- opgehaald. Zo komen er niet alleen minder flesjes bij het zwerfafval, maar betekenen zij ook iets voor patiënten.

Met deze inzamelingsactie steunen zij wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van kinderkanker, vermindering van bijwerkingen tijdens behandelingen en een hogere kwaliteit van leven. Bovendien steunt KiKa de onderzoeksafdeling van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, waar medewerkers van Hutten elke dag klaar mogen staan om een beetje positiviteit aan de dag toe te voegen met oprechte gastvrijheid en goed eten en drinken.

 

Reacties

Cookieinstellingen