Van de Beeten neemt Cementbouw Recycling BV te Oosterhout over

Foto: Van de Beeten

Het Veghelse multidisciplinaire aannemingsbedrijf Van de Beeten neemt per 1 juni 2022 100 % van de aandelen van Cementbouw Recycling BV over. Laatstgenoemde gaat vanaf dan verder onder de naam Van de Beeten Grondstoffen en Recycling BV.

“Hierbij wordt een jongensdroom werkelijkheid”, licht algemeen directeur en eigenaar Bas van de Beeten toe. Het is altijd een grote wens geweest om een eigen havenlocatie te bezitten. “Voor alle op- en overslag is dit gewoon een logistieke must”, vervolgt Bas. De locatie in Oosterhout heeft een eigen laad- en loskade van 205 meter lengte en het hele terrein is 6,5 hectare groot. Met deze nieuwe locatie kunnen we een groter gebied bedienen met primaire en secundaire grondstoffen. Binnen onze bestaande pijler Handel en Grondstoffen hebben we de visie om de recyclingactiviteiten verder te ontwikkelen. Ook willen we vanuit Oosterhout onze mobiele menginstallaties inzetten om onze eigen projecten te kunnen bedienen in een groter werkgebied.
De jongensdroom van weleer is actueler dan ooit. Van de Beeten wil met deze uitbreiding meteen een serieuze stap zetten naar verdere verduurzaming van haar activiteiten voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Bas geeft aan: “Meer transport over water en/of spoor zorgt voor het ontlasten van ons wegennet, maar vooral ook voor milieuvriendelijker transport. Voor ons is dit meteen een startsignaal op weg naar onze ambitie om “Groen de Randstad” in te kunnen.
Met de overname is een personeelbestand van ca. 30 medewerkers gemoeid. Mensen die wij hard nodig hebben en een type mens dat bij ons past. En wij bij hen. We zijn er namelijk van overtuigd dat we door een modern materieelpark te combineren met aandacht voor onze mensen de winnende formule hebben om het verschil te maken. Want met het mixen van beide slogans “Grondig met daadkracht” en “Volhardend van nature” moet er toch wel een sterke combinatie ontstaan. De investering die gepaard gaat met deze overname past binnen het ambitieniveau van Van de Beeten.

Reacties

Cookieinstellingen