Bold Barbers één jaar na de start officieel geopend

Foto: Bold Barbers

Vandaag, zondag 12 juni, ‘opende’ Herbert van der Wiel officieel zijn zaak ‘Bold Barbers’ aan de Markt in Veghel. Op 8 juni 2021 startte hij zijn grote droom, een echte barbershop. “Omdat we vorig jaar nog midden in de coronacrisis zaten, was een officiële opening niet echt mogelijk. Dus dan doe ik het nu maar, bij het 1-jarig bestaan”, aldus Herbert.

Vierendertig jaar geleden rondde hij zijn opleiding tot herenkapper af en ging aan de slag bij MZ Coiffures. Daar leerde hij ook het vak van dameskapper.

Zijn eerste eigen kapsalon begon Herbert in 1994, in de Kalverstraat in Veghel. Nadat hij een aantal jaren les had gegeven aan jonge kappers en kapsters in Eindhoven startte hij elf jaar geleden een nieuwe kapsalon. Hij vestigde zich in het huidige pand op de Veghelse Markt. Samen met Carmen en Marieke, die als ZZP-ers een stoel bij hem huurden, bouwden zij een enorme vaste klantenkring op.

In 2021 waren de dames toe aan iets anders en Herbert eigenlijk ook wel. De zaak werd verbouwd tot wat het nu is. Een echte barbershop in hartje Veghel.

Met muziek van DJ Naughty Nik. Bier, beschikbaar gesteld door stadsbrouwerij ‘De Vleeghel’ , sushi’s van ‘buurman’ Aziatisch restaurant Oishi en natuurlijk de aanwezigheid van veel vaste klanten, was het precies de ‘opening’ die Herbert voor ogen had.

Reacties

Cookieinstellingen