DéDé Dance sleept 4 bekers binnen tijdens nationale finale!

Foto:

Afgelopen zondag, 12 Juni, sleepten de 4 Démoteams van DéDé Dance 4 maal een prijs binnen tijdens de nationale finale van danswedstrijd Shell We Dance Event in “Theater Junushof” in Wageningen! Tijdens de voorrondes wisten de teams van DéDé zich te kwalificeren voor de nationale Finale in 4 verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury, werden alle groepen beoordeeld op o.a. choreografie, techniek en presentatie. Ook Liz van Beusekom, Ise Bijnen, Fem van Bussel, Suze van Druten, Evi van Eekelen en Robijn Hozewol uit Veghel dansten mee in deze teams.

Zo behaalden de team D-Sparkle en D-Struction een mooie tweede plaats in de categorie freestyle & team D-Unique een derde plaats. Het team D-Revolution deed voor de eerste keer in de geschiedenis van DéDé Dance mee aan de nationale finale in de categorie hip hop. Hier wisten zij ook nog eens een tweede plaats te bemachtigen.

Voor de zomervakantie vonden de jaarlijkse audities plaats voor de nieuwe samenstelling van de 4 Démoteams van DéDé Dance. Honderden leerlingen deden hier aan mee en uiteindelijk bleven er 4 groepen in verschillende leeftijdscategorieën over. De leerlingen komen allemaal uit de verschillende locaties van DéDé Dance en trainen vanaf september wekelijks samen tijdens de speciale Démoteam-trainingen. Er is zelfs een trainingsweekend geweest om het hoogst haalbare eruit te krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen