REGIO: Line-up Wish Outdoor 2022 compleet met toevoeging van meer dan 70 nieuwe namen

Foto: Ron van Hal

Als er één festival in de goed gevulde Nederlandse festivalkalender is die er dit jaar qua sfeer, programma en decoratie uitspringt, is het wel de aankomende editie van het spraakmakende muzikale cross-over weekendfestival WiSH Outdoor ‘A Weekend Adventure Awaits’ dat op vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli plaatsvindt op het volledig nieuw ontworpen festivalterrein in Beek en Donk. Met nog zo’n 2,5 week te gaan tot WiSH 2022 laat de organisatie weten dat de line-up nu écht compleet is met de toevoeging van nóg meer acts, waaronder het programma van Smèrrig en van de Tipsy Pub.

Met vier nieuwe epische werelden voor een ultiem avontuur die qua sfeer, aankleding en duizelingwekkend programma zelfs de meest doorgewinterde festivalgangers zullen verbazen, verrassen en overweldigen: pop & dance, (raw) hardstyle, hip-hop, urban, guilty pleasures, tech-house, tropical beats en Nederlandstalig levenslied. Plus: een mega geüpgradede camping met talloze activiteiten en faciliteiten zoals een speciale openingsceremonie, XXL pre-party, silent disco afterparty en een eigen camping shop.

We hebben dit jaar op alle fronten een flinke upgrade doorgevoerd. Voor het eerst ooit is dit jaar op vrijdag onze indoor mainstage, The Grand Theater, geopend met namen als Flemming en Ronnie Flex & The Fam. Het zijn zware jaren geweest, maar die hebben wij gebruikt om nóg beter uit de startblokken te komen nu we eindelijk weer mogen. Ongeacht van welke muziek de bezoeker ook houdt, op WiSH vermaakt hij/zij zich een heel weekend lang

Kijk hieronder waar je moet zijn. Welke artiest je niet wil missen!

The Grand Theater

Vrijdag: FLEMMING • Joël Borelli • Kevin & The Animals • Rolf Sanchez • Ronnie Flex & The Fam

Zaterdag: Bilal Wahib & Band • Broederliefde & Band • De Jeugd van Tegenwoordig • Donnie • Lucas & Steve • MAAN

Zondag: Davina Michelle • Kraantje Pappie • MEAU • Snelle & De Lieve Jongens Band • Suzan & Freek

Tipsy Pub

Vrijdag: De Foute Vinylshow, DJ Jorg, Ferry de Lits , HITITH, Party Polizei, Stef Ekkel

Zaterdag: Bart de Rooij, De Foute Vinylshow, De Party Freunden, DJ Bart van de Ven, DJ Jorg, Erik de Greef, HITITH, Kaal & Kammen, Mark’s Hazes Tribute, Party Polizei, Turbo-Team, Wesley Klein, Yves Berendse

Zondag: Arjon Oostrom, De Party Freunden, DJ De Vos, Feest-djrens, Fiesta Del Luuks, Jeffrey Heesen, Kaal & kammen, Nelis Leeman, Volkssander

Dedicated

Zaterdag: Act of Rage vs Vertile • Atmozfears vs Demi Kanon • B-Front • D-Block & S-te-Fan • Frequencerz The Wolves Are Back LIVE • Gunz for Hire Death or Glory LIVE • Noisecontrollers vs Devin Wild • Rebelion presents Overdose • Refuzion • Sub Zero Project ‘Renaissance of Rave’ • The Mixtape by Jones • The Pitcher – This is my Sound • Warface
Hosted by Villain & DV8

Zondag: Chris Deluxe • Da Tweekaz • Kris Kross Amsterdam • Kruzo • La Fuente • LNY TNZ • Mental Theo vs B-Front vs Zany • Rave van Fortuin Super Deluxe • Snollebollekes • WiSH Allstars

The Machine

Vrijdag: – Hosting by B-Front: Adrenalize • B-Front presents Cosmos • B-Front ‘the Journey’ • E-Force • Frequencerz • Galactixx vs Voidax • Rejecta • Hosted by DV8

Zaterdag: Bloodlust LIVE • Cryex vs Aversion • D-Attack • Deluzion pres. System Overload • Invector • K1 • Killshot • Neroz ‘Supercharged’ LIVE • RE-GAIN ‘Square One’ LIVE • Riot Shift presents Dystopia • Rooler • Sickmode ON • Sub Sonik vs Uncaged • The Purge vs Unresolved
Hosted by MC Livid

Zondag: Act of Rage • Adaro vs Aftershock • Atmozfears: the reawakening • D-Sturb • Galactixx LIVE • Jay Reeve • Jones • Primeshock • Ran-D • Sound Rush • Vertile • Warface Forgotten Future LIVE • Hosted by DV8
+ Malelions Secret Area

Tickets

www.wishoutdoor.com/nl/tickets

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen