Albert Heijn Erp vernieuwd en vergroot

Het team van Albert Heijn Erp kijkt uit naar de opening op dinsdag 5 juli.
Foto: Albert Heijn

De verbouwing van de Albert Heijn aan de Cruijgenstraat 3 in Erp bevindt zich in de laatste fase. De aanbouw aan de voorkant is al klaar. Vrijdag 24 juni sluit de supermarkt om 16:00 uur om van de twee ruimtes één geheel te maken. “We krijgen een prachtige en ruime winkel die dinsdag 5 juli om 11:00 uur weer open gaat. De opening willen we graag met onze klanten vieren. Het wordt een gezellig feest met de bekende, levensgrote hamster en veel proeverijen”, aldus supermarktmanager Dennis Leger.

Albert Heijn Erp is sinds vorig jaar van de ondernemers Thijs Berkvens en Bruce Peters. Zij willen Erp een winkel geven die weer jaren mee kan en waar de Brabantse gemoedelijkheid centraal staat.

Veel meer vers en zelfscan

Het assortiment in de vernieuwde Albert Heijn zal zo’n 30% groter zijn dan eerst. Vooral het aantal verse producten nemen in soorten en aantallen toe. De winkel wordt zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er komen naast gewone kassa’s ook zes zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. De winkel blijft de extra services bieden met onder andere PostNL, een oplaadpunt voor de OV-chipkaart, een geldautomaat en een ophaalpunt van bol.com. Ook zal er een mooie bloemen- en plantenafdeling zijn en wordt de Gall & Gall gemak vernieuwd.

Reacties

Cookieinstellingen