Steven Harks & De Leste Cent presenteren Hollandse FeestAvond

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Na zijn succesvolle deelname aan ‘De Alleskunner’ op tv, zijn samenwerking met Johan Vlemmix en vele andere uitdagingen heeft Steven Harks het volgende alweer op zijn planning staan; Een Hollandse Feestavond voor mensen met een beperking.

Een aantal keren heeft hij al een optreden verzorgd bij o.a. Dansen&Sjanzen en dat beviel hem zo goed dat hij dacht, dit kan nog groter …

Hoe leuk zou het zijn als we met meerdere artiesten een hele avond verzorgen voor deze doelgroep. Een Hollandse Feestavond!

Steven nam contact op met Soos ‘De Leste Cent”, een ontspanningsvereniging voor mensen met een beperking vanaf 18 jaar. Hij sprak met mensen uit zijn netwerk en binnen no-time was alles geregeld. Bijna alles … De bezoekers voor deze avond. Maar dat komt wel goed, aldus Steven.

Tijdens deze eerste editie staan o.a. Johan Vlemmix, Zus, Gustaf En Otto en Steven zelf natuurlijk op de bühne.

Tickets

Kaarten a € 10,- kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij Soos De Leste Cent of via Steven Harks, tel. 06 – 8105 5668 of per mail [email protected]

Sponsors

Natuurlijk kan zo’n evenement niet zonder sponsoren. Mede dankzij Restaurant QuantaCosta, Boekhandel Schellen, Gozi.nl, Slagerij Pennings, Bloemen & Planten Cor van Schie en Fellows&Friends is het mogelijk deze avond te organiseren.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen