112

Auto vliegt tijdens rijden in brand op A50 bij Nijnsel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zaterdagmiddag omstreeks 15.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand op de A50 ter hoogte van Nijnsel.

Ter hoogte van Nijnsel stond een auto op de vluchtstrook in brand. De bestuurder merkte, rijdend op de linkerrijstrook, dat er rook onder de motorkap uitkwam. Hij wist snel zijn auto op de vluchtstrook te zetten en belde 112. De brandweer van Sint-Oedenrode werd opgeroepen en de politie had de vluchstrook en de rechterrijstrook inmiddels afgesloten. Om onbekende reden kwam echter de brandweer van Son en Breugel.

Bij aankomst van de brandweer was de auto al volledig verwoest. Het wrak werd geblust en door een berger getakeld. Het wegdek heeft door de brand enige schade opgelopen. Dit zal later gerepareerd worden.

Over de oorzaak is niets bekend.

Reacties

Cookieinstellingen