Matjee kroont zich tot kampioen beachvoetvolley in Mariaheide

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De afgelopen week werden er zes vrachtwagens met ‘wit’ zand geleegd op het Dobbelsteenplein in Mariaheide. Deze hoeveelheid was nodig om het gehele plein onder een laag te doen verdwijnen. Gisteren begon daar het sportieve weekend van ‘De Gekko’s’. Een groep stamgasten van café D’n Brouwer die jaarlijks een weekend organiseren waar gestreden wordt om de beste op het gebied van beachvoetvolley, beachvolleybal en beachtennis.

Met twaalf teams, verdeeld over twee poules werd er vrijdag volop gestreden tijdens het voetvolley. Met een temperatuur van ruim 20 graden was het prima weer om te sporten. Maar niet alleen dat. Ook op het terras bij café D’n Brouwer was het prima uit te houden.

In een spannende finale versloeg Matjee, Deep Shit met 24-23.

Reacties

Cookieinstellingen