Willem Maas en Dave van Doorn kampioen beachtennis op het ‘strand’ in Mariaheide

Foto: Martijn Brouwers

Zondag 19 juni was de laatste dag van het sportweekend van vriendenclub De Gekko’s in Mariaheide. Na beach-voetvolley en beachvolleybal stond zondag beachtennis op het programma. Willem Maas en Dave van Doorn waren in de finale te sterk voor Teun van Schayk en Lars van Zoggel.

De afgelopen dagen was het één en al sportiviteit en gezelligheid wat de klok sloeg op het Dobbelsteenplein bij café D’n Brouwer in Mariaheide. Waar een klein dorp GROOT in kan zijn! Laat vriendengroep, en vaste stamgasten van D’n Brouwer iets organiseren, dan weet je dat het goed komt. Het enige wat zij nodig hadden waren zes vrachtwagens met wit zand en een paar netten.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd weekend. Het weer zat mee, al was het zaterdag misschien een beetje te. Met een graad of 35 was het behoorlijk warm op het ‘strand’ in Mariaheide. Toch werd er niet geklaagd.

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen