Scouting Veghel biedt 11-spelentocht aan aan alle inwoners van Veghel

Foto: Scouting Veghel

Scouting Veghel bestaat 75 jaar en geeft op zaterdag 9 juli een spel vol activiteiten cadeau aan de inwoners van Veghel. Die dag wordt vanaf 12.00 uur een uitdagende wandeltocht georganiseerd met twee  afstanden: 5,5 km of 11 km.

Tijdens de tocht worden 11 spelen en hindernissen gespeeld, afgestemd op de leeftijd van de deelnemers. Ieder spel kan worden afgestempeld op een eigen 11-spelen controlekaart. Er wordt gestart tussen 12.00 en 15.00 uur bij de Noordkade silo’s. Het spel eindigt voor de laatste groep rond 17.30 uur.

Voor verfrissingen en versnaperingen wordt gezorgd en aan het eind staat er voor een volle controlekaart een leuke traktatie klaar.

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen alleen meewandelen onder begeleiding van een volwassene, maar iedereen is welkom om deel te nemen. Hoe meer deelnemers hoe meer plezier!

Scouting Veghel

Scouting staat voor avontuur, uitdaging en ontwikkeling. Scouting is de grootste jeugdvereniging van Nederland. Scouting Veghel heeft meer dan 130 jeugdleden in 5 verschillende leeftijdsgroepen vanaf 5 jaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via: scoutingveghel.nl/11-spelentocht

Meer informatie is verkrijgbaar via e-mail [email protected] of telefonisch Theo Heus 06-51554648

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen