Predicaat Hofleverancier voor Fransen Gerrits BV te Erp

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Het begon in 1897 met een molen, waar vier wieken de organisatie dag in dag uit draaiende hielden. Nu, 125 jaar later, zijn dat niet meer de vier wieken, maar is het de vierde generatie die de molen draaiende houdt. Fransen Gerrits BV, een succesvol familiebedrijf met ambitie dat van vader op zoon is overgedragen.

Het begin van Fransen Gerrits BV wordt gevormd door de aankoop van een korenmolen in Erp op 11 februari 1897 door Hubertus Hendrikus (Bert) Fransen. Met deze aankoop legde hij de basis voor een bloeiend en gezond bedrijf met fabrieken in Erp, Veghel en De Rips. Het bedrijf heeft inmiddels dochterondernemingen in België en Duitsland en heeft in Marokko een joint venture opgezet.

Fransen Gerrits BV opereert in een branche waarin innovatie, duurzaamheid, voedselveiligheid en voedselzekerheid belangrijke thema’s zijn. De maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf is groot. Door onder andere sponsoring levert Fransen Gerrits een bijdrage aan velerlei verenigingen en organisaties.

Bij Koninklijk Besluit is aan Fransen Gerrits BV op 23 mei 2022 het Predicaat Hofleverancier toegekend. Het Predicaat Hofleverancier werd op 25 juni 2022 door burgemeester Kees van Rooij aan de directie van Fransen Gerrits BV overhandigd.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen