BC’67 Veghel U11 team Nederlands kampioen

v.l.n.r. Jibbe van Roessel, Rik Wadners, Fleur van der Aa en Evi Lusthof
v.l.n.r. Jibbe van Roessel, Rik Wadners, Fleur van der Aa en Evi Lusthof
Foto: Iris Bogers | BC67

Eindelijk was het dan zover, jeugd badmintonteam U11 van BC’67 Veghel mocht (na eerst regio- en daarna Brabants kampioen te zijn geworden) op weg naar de Nederlandse kampioenschappen voor regio teams in Wijk bij Duurstede. Op zondag 26 juni 2022 zijn ze met vele supporters daar naar toe gegaan om zich te meten met andere kampioenen van Nederland.

BC’67 Veghel moest het opnemen tegen twee teams. Tegen elk team werden vijf wedstrijden gespeeld, een heren- en een damesenkel, een heren-  en een damesdubbel en een gemengd dubbel.

Het eerste duel om 10.00 uur was tegen Shuttlek (uit Krimpen a/d Lek). Het Veghelse team won met 4-1. Om 12.00 uur stonden ze weer op de baan voor het het tweede en laatste duel tegen BC Olympia 56 uit Tegelen. Ook nu was het Veghelse team sterker, het won met 3-2.

Met 2 overwinningen werd BC’67 Veghel U11 overtuigend kampioen.

Reacties

Cookieinstellingen