Brabant Bokaal voor Jan van Hoof uit Veghel

Jan (links) tijdens Fabriek Magnifique
Jan (links) tijdens Fabriek Magnifique
Foto: Stan Pittens

De Brabant Bokaal 2022 van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant gaat dit jaar onder andere naar Jan van Hoof uit Veghel. De onderscheiding wordt sinds 2008 jaarlijks toegekend aan personen die zich als vrijwilliger op meer dan bijzondere wijze inzetten voor cultuur en natuur in de provincie.

Van Hoof ontvangt de Brabant Bokaal voor zijn bijzondere bijdrage aan ontwikkeling van de kunst- en cultuursector in Meierijstad. Met grote drive en enthousiasme realiseert hij bijzondere activiteiten op het brede terrein van theater, muziek, beeldende kunst, literatuur en festival.

Uitreiking

Maandag 26 september 2022 reikt Ina Adema, commissaris van de Koning en voorzitter van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, de Brabant Bokalen 2022 uit in het Noordbrabants Museum te ‘s-Hertogenbosch.

MeierWIJstad
Jan (links) tijdens het ontstaan van het project MeierWIJstad van Carin Simons (midden) tijdens Fabriek Magnifique

Reacties

Cookieinstellingen