112

REGIO: Bestuurder belandt met auto in sloot na onwelwording

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Bernheze – Woensdagmiddag 29 juli omstreeks 17.30 uur vond er op Hoog-Beugt een eenzijdig ongeval plaats. Een automobilist raakte van de weg en kwam in de naastgelegen sloot terecht.

Volgens eigen zeggen had hij een blackout. Hij wist zelfstandig uit het voertuig te komen en belde de ANWB. Een voorbijrijdend echtpaar stopte, vertrouwde het niet helemaal en belde toch maar 112. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Inmiddels was er ook familie van de man ter plaatse gekomen. Of de bestuurder per ambulance vervoerd is naar het ziekenhuis, is ons niet bekend.

Duidelijk is dat het slachtoffer enorm veel geluk heeft gehad als je ziet hoeveel bomen daar langs de weg staan. Hij reed precies tussen twee bomen door, kwam in de sloot terecht en schoof nog zo’n 30 meter door.

Reacties

Cookieinstellingen