Veghel kan weer gaan genieten van Gevelconcert

Foto: Hans Bolder

Dat er veel muzikaal talent in Veghel aanwezig is, is al jarenlang bekend. Reden voor een aantal enthousiaste muzikanten om het plan te lanceren weer een gevelconcert te organiseren. Dit unieke muziekspektakel zal plaatsvinden op zaterdag 23 juli om 22.00 uur in de Molenstraat in Veghel.

Half maart kwamen de eerste berichten naar buiten dat er mogelijk iets speciaals stond te gebeuren. Het brainstormen was begonnen. In april werden via Social Media verzoeken de wereld ingestuurd aan muzikanten zich te melden en aan te sluiten bij dit muzikaal geweld. De belangstelling bleek meer dan voldoende om de voorbereidingen verder in gang te zetten.

Reden voor muzikaal leider, Edwin Pittens, om het repertoire samen te stellen, repetities te organiseren en samen met de muzikanten ervoor te zorgen dat Veghel weer compleet ‘uit zijn plaat kan gaan’.

Wanneer, Waar, Hoelaat

Dat was natuurlijk de vraag. Het antwoord werd snel gevonden. Dat kan natuurlijk niet anders dan tijdens Fabriek Magnifique. De locatie, de Molenstraat, zal ook dit jaar weer ’the place to be’ zijn. Een locatie die reeds eerder tot volle tevredenheid van muzikanten én publiek het toneel geweest is van dit gebeuren.

Reacties

Cookieinstellingen