Italiaanse Rolling Stones Tribute Band ‘Sticky Fingers’ op podium in Boerdonk

Foto: Antoon Donkers | Buffelrun Tribute Festival

Twee weken geleden kondigde de organisatie van het Buffelrun Tribute Festival al aan drie topbands op het podium te hebben op 2 september 2022. De eerste band werd toen aan jullie voorgesteld. Vanavond meer over de tweede band die die avond te bewonderen zal zijn.

Sticky Fingers

Het was in juli 2006 tijdens een Rolling Stones-concert in Milaan toen Stefano en Bardo elkaar tegen het lijf liepen. Sticky Fingers was geboren! De “Sticky Fingers” reproduceren de Rolling Stones-show getrouw tot in het laatste detail. Dankzij de perfecte timing van drummer Andrea Astori, de onmiskenbare groove van bassist Fabio Matelli, de unieke soundscape die de twee gitaristen Bardo en Matteo Acuto kunnen creëren, tot de bijna eindeloze energie van frontzanger Stefano Florenzano – dit alles maakt “Sticky Fingers” een echte referentie en een van de belangrijkste en beste Rolling Stones-tributebands ooit.

Een “Sticky Fingers”-optreden is nooit duidelijk en eenvoudig: Bardo is in staat om absoluut alle onmiskenbare geluiden van de King of Rock ‘n’ Roll Keith Richards te reproduceren in al zijn gepassioneerde tinten; Stefano Florenzano is simpelweg de personificatie van Mick Jagger: de bewegingen, de look, de bewegingen en outfits die Jagger sinds de jaren zestig kenmerken, worden één op één gereproduceerd door een echte podiumprofessional.

Tickets

Zorg er dus voor dat je 2 september a.s. aanwezig bent.  Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 17,50 voor het hele festival. Er is géén kassaverkoop.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen