Vernieuwde Albert Heijn Erp feestelijk geopend

Foto: Yasmin Hargreaves

De verbouwing van Albert Heijn Erp is voltooid. Vandaag maakten klanten kennis met de moderne, ruime supermarkt. De opening was een feestelijk moment. “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten vinden onze winkel erg mooi en zijn blij dat de bekende gemoedelijke sfeer gewoon is gebleven”, aldus supermarktmanager Dennis Leger.

De vernieuwde winkel, gevestigd aan de Cruijgenstraat 3, heeft een groot assortiment met veel verse producten. Er zijn zes zelfscankassa’s en een Gall & Gall gemak. Albert Heijn Erp is voortaan langer open: van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 21:00 uur, zaterdag en zondag van 8:00 tot 21:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Albert Heijn Erp heeft een ruim opgezet versplein. Klanten vinden daar van alles, van bloemkool en avocado tot de lekkerste verspakketten en maaltijden.
Er zijn de bekende A-merken, de voordelige AH Huismerken en Prijsfavorieten. Ook zijn er elke week zo’n 1.500 Bonusaanbiedingen.
Er zijn zes zelfscankassa’s. Een speciaal team staat klaar om klanten te helpen die niet bekend zijn met zelfscan. Als je liever bij een reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk ook.

 

Reacties

Cookieinstellingen