Feyyaz (33) uit Veghel één van de deelnemers in nieuwe seizoen ‘Married At First Sight: Match or Mistake’

Foto: Andy Tan

In een nieuw én speciaal seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake gaan 14 deelnemers het avontuur aan. De 33-jarige Feyyaz uit Veghel is één van hen.

‘Married At First Sight – Match or Mistake’ is vanaf maandag 22 augustus te zien bij Videoland en de eerste week als première bij RTL 4.

Feyyaz

De sportieve familieman Feyyaz gaat zes keer per week naar de sportschool en vindt het leuk om op pad te gaan met vrienden of met zijn zoontje. Wederzijds respect staat bij hem op de eerste plek als het om relaties gaat en maakt hij graag een mooie reis met zijn vrouw.

Married at First Sight: Match or Mistake

Na de trouwceremonies gaan alle koppels, zonder dat ze dit van elkaar weten, naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Tijdens deze reis ontmoet de groep elkaar, waarbij er hechte vriendschappen en soms lastige situaties ontstaan. In de samenwoonfase bij terugkomst in Nederland, komen de stellen allemaal in hetzelfde appartementencomplex te wonen. Tijdens deze fase zijn de themaweken geïntroduceerd, waarbij de opdrachten van die week gelinkt zijn aan het thema van die betreffende week. Deze gezamelijke opdrachten, diners, activiteiten en heftige gesprekken maken hierbij veel emoties los. Bij de stay or leave-ceremonies geven de koppels in het bijzijn van de groep aan of ze stoppen of doorgaan met elkaar. Bij slechts twee leaves mag het koppel pas uit elkaar, anders niet. Tot slot wordt bij de final vows de beslissing gemaakt: wil het koppel getrouwd blijven en aan hun huwelijk werken of is scheiden de enige optie?

Bron: RTL

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen