Komt Hollandse FeestAvond voor mensen met beperking in gevaar?

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Twee maanden geleden kwam Steven Harks met het nieuws dat hij samen met Soos ‘De Leste Cent”, een ontspanningsvereniging voor mensen met een beperking vanaf 18 jaar, het idee opgevat had om een Hollandse Feestavond te organiseren voor mensen met een beperking.

Dit idee ontstond bij hem nadat hij zelf al een aantal keren een optreden had verzorgd bij o.a. Dansen&Sjanzen en dat beviel hem zo goed dat hij dacht, dit kan nog groter … Helaas loopt de kaartverkoop wat achter bij de verwachting die de feestzanger heeft. Op 1 oktober staat deze Hollandse Feestavond gepland. Wij spraken Steven hierover.

Steven, wat is de status op dit moment?

Helaas zijn er nog weinig kaartjes verkocht, in totaal komen er nu ongeveer 60 mensen wat we super leuk vinden. We moeten er nog zeker 30, 35 kaartjes verkopen om het uiteindelijk door te kunnen laten gaan. Het zou toch super jammer zijn als we het door de ‘matige’ kaartverkoop af moeten blazen omdat we financieel dan niet uit de kosten zouden komen.

Hoe kunnen mensen aan kaarten komen voor deze avond?

Mensen kunnen mij bellen op nummer 06-81055668 of een mail sturen naar [email protected]. Kaarten kosten slechts € 10,- per stuk.

Tijdens deze eerste editie staan o.a. Johan Vlemmix, Zus, Gustaf En Otto en Steven zelf natuurlijk op de bühne.

Sponsors

Natuurlijk kan zo’n evenement niet zonder sponsoren. Restaurant QuantaCosta, Boekhandel Schellen, Gozi.nl, Slagerij Pennings, Bloemen & Planten Cor van Schie en Fellows&Friends steunen dit initiatief. Nu het publiek nog!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen