Open Atelierroute Veghel

Atelier500
Atelier500
Foto: Harriet Raaymakers

Voor de zevende keer zal dit jaar de Open Atelierroute Veghel gaan plaatsvinden. Op 24 en 25 september, beide dagen tussen 11.00 en 17.00 uur, zetten 41 kunstenaars in Veghel, Eerde en Mariaheide met veel enthousiasme de deur naar hun kunstwerken open.

De kunstenaars uit uiteenlopende disciplines zullen de bezoekers van de atelierroute trakteren op een culturele tocht.

Voor de vorige editie heeft het bestuur de website van de Open Atelierroute Veghel ontwikkeld in samenwerking met Flexiwebs. Dit jaar heeft New Brand Activators uit Veghel het bestuur meegenomen op een ontdekkingsreis in het neerzetten van een nieuwe “look and feel” en hoe je je presenteert als merk. Het resultaat is onder andere te zien op de website en social media kanalen. Met trots presenteert men de nieuw vormgegeven folder met deelnemende kunstenaars voor de Open Atelierroute Veghel 2022.

Kom genieten tijdens deze zevende Open Atelierroute Veghel en laat je verrassen en inspireren door de kunstenaars met hun diverse talenten en kunstvormen.

Het bestuur van de atelierroute hoopt op een prachtig cultureel weekend met overweldigende belangstelling.

Reacties

Cookieinstellingen