Uitreiking Juniorfolder aan Juniorbaas Lot van Kessel

Lot ontvangt eerste exemplaar Juniorfolder in haar klas op BS De Ark
Lot ontvangt eerste exemplaar Juniorfolder in haar klas op BS De Ark
Foto: Theater De Blauwe Kei

In juli is Lot van Kessel uitgeroepen tot de nieuwe Juniorbaas van Theater De Blauwe Kei. Dat betekent dat ze het gehele seizoen 22-23 in de spotlights wordt gezet. Zo staat ze onder andere op de cover van de nieuwe Juniorfolder, waarvan het eerste exemplaar op 28 september aan Lot werd uitgereikt op haar basisschool, De Ark in Veghel.

In de kleurrijke Juniorfolder staan alle jeugdvoorstellingen van de Blauwe Kei, waaronder Juf Roos, Rapunzel De Musical, Brandweerman Sam en De Regels Van Floor. Vóór de zomer kreeg Lot van de Blauwe Kei een fotoshoot op de Noordkade en die foto’s pronken nu op de cover (en binnenzijde) van de Juniorfolder. Samen met een uitvergroting van een van de foto’s werd de folder overhandigd in haar klas. “Ik vind ‘m echt supermooi geworden!”, aldus Lot.

En dat is niet alles. Op woensdag 12 oktober komt acteur en theatermaker Mark Haayema naar de klas van Lot om te vertellen over theater én specifiek over de voorstelling Johannes De Parkiet, die 25 februari te zien is in de Blauwe Kei.

De Juniorfolder van de Blauwe Kei wordt de komende weken via diverse basisscholen in Meierijstad en omgeving verspreid en is vanaf vandaag ook af te halen aan de theaterkassa op de Noordkade. Ook kunnen kinderen zich aanmelden voor de Junior nieuwsbrief en op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom jeugdvoorstellingen.

Reacties

Cookieinstellingen