Dames Skunk staan geen set af tegen dames VC Bravo

Foto: Maartje ten Haaf | VV Skunk

Tijdens de warming up werd al duidelijk dat Skunk de wedstrijd zou moeten gaan bepalen. Volleyballend een beter team maar dat moet je dan nog wel even laten zien, 4 sets lang.

De eerste set begonnen de Veghelse dames goed, met een veel scorende Iris Verhoeven op de diagonaal en een stevige servicedruk had Bravo niks in te brengen. 25-14.

De tweede set begon anders, waar Bravo de eerste set veel fouten maakte in de service hadden ze nu een flinke druk op de passing van Skunk. Bravo nam de leiding en stond al snel met 7-2 voor. Skunk had moeite met de onverwachte aanvallen en geplaatste balletjes en bleef daardoor de hele set achter de feiten aanlopen. Loes van de Berg probeerde de aanvalsters optimaal te bedienen maar scoren bleek lastig. Met libero Naomi Severein en Eline Lange achterin op de diagonaal positie werd het voor Bravo moeilijker om te scoren, langzaam kwam Skunk wat dichterbij en vanaf 17-17 ging het
gelijk op. Na een spannend slot trok Skunk aan het langste eind en werd de set met 25-23 binnen gehaald. Hiermee was het verzet van VC Bravo gebroken.

De 3e set werd weer met overtuiging gespeeld door Skunk. Met een veel scorende Petra de Waal nu op de diagonaal positie en een stabiele pass had Bravo geen kans, 25-14 voor Skunk.

Met een 3-0 voorsprong op het scorebord wilde Skunk natuurlijk de volle punten halen. Het begin van de 4 e set ging gelijk op. Tot 12-12 liet Skunk Bravo bij zich. Door een goede servicereeks van Jade Brinkman en Lida Blonk liep Skunk uit naar 22-16. De set werd gewonnen met 25-17 en daarmee
sleept Skunk een mooie 4-0 overwinning binnen.

Volgende week wordt er om 16.30 in St Anthonis gespeeld tegen Activia. Voor deze wedstrijd hopen de dames weer op veel supporters!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen