Deze week in Theater De Blauwe Kei: Trapeze. Een scherpe, inventieve komedie op hoogte

Foto: Annemieke v.d. Togt

Eind september ging Trapeze in première. Komende woensdag is deze voorstelling al te zien in Theater De Blauwe Kei. 

Trapeze is een scherpe en inventieve komedie over twee trapezewerkers, gespeeld door Bas Hoeflaak en Peter Blok, die in de nok van het circus klaar staan om te springen. Wanneer de avond anders blijkt te verlopen dan ze verwacht hadden, ontstaat er twijfel over of ze elkaar wel blind kunnen vertrouwen. Dit uit zich niet alleen in hun verschillende opvattingen over de circustraditie, maar ook in hun persoonlijke ambities die toch verder uit elkaar liggen dan ze dachten. Als een van de twee gaandeweg het gevoel krijgt dat de ander hem laat vallen, neemt hij een even rigoureus als dramatisch besluit…

Reacties

Cookieinstellingen