Theaterkoor Stem wil meer

Theaterkoor Stem
Theaterkoor Stem
Foto: Jos Kaldenhoven

Na drie heerlijke optredens op het fantastische Rooi Vol Koren festival wil Theaterkoor Stem meer. En dat komt goed uit want de nieuwe productie met de titel ‘We Want More’, gaat in juni 2023 in première.

Muzikaal staat deze voorstelling al voor een groot deel in de steigers en na de zomervakantie is er een begin gemaakt met het spel en de koorzettingen. Ook achter de schermen zijn er allerlei activiteiten gaande die het mogelijk moet maken om deze productie te brengen. Want voor producties als deze is geld nodig. En om dat bij elkaar te krijgen organiseert Theaterkoor Stem onder andere een wijnactie. Wanneer u de komende maanden bij het theaterkoor een aantal flessen overheerlijke wijn besteld, is uw wijnrek voor de feestdagen gevuld en steunt u met uw aankoop deze productie. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de begroting van ‘We Want More’.

Unieke wijnproeverij

Maar ze gaan nog een stapje verder. De wijnen kunnen vooraf geproefd worden tijdens een unieke wijnproeverij. De proeverij met de heerlijkste wijnen en hapjes vindt plaats op vrijdagavond 4 november in de Knoptoren. Deze wordt georganiseerd door Theaterkoor Stem in samenwerking met Daniëlle van der Pasch van de lokale wijnhandel ‘Wijnzinnig’. Tijdens de proeverij worden vier zorgvuldig geselecteerde wijnen gepresenteerd: een Prosecco, Chardonnay, Merlot en Port die duurzaam worden verbouwd en een zuivere samenstelling hebben (geen toevoegingen). De wijnen kenmerken zich door zachtheid en een fijne geur, balans, smaak en afdronk. De koste voor deze avond bedragen € 18,50 en aanmelden kan tot 23 oktober via [email protected].

Na afloop is er uiteraard gelegenheid om bestellingen te plaatsen. Bestellingen kunnen natuurlijk ook via ditzelfde mailadres worden geplaatst. De wijnen zullen eind november worden uitgeleverd.

Voor meer info zie ook de website van Theaterkoor Stem www.theaterkoorstem.nl

Reacties

Cookieinstellingen