Kinderopvang ´t Kroontje is weer sponsor bij de Krollenloop!

Foto: Kinderopvang ´t Kroontje

Zondag 6 november a.s. vindt in Veghel alweer de 8e editie van de Krollenloop plaats. Niet alleen gevorderde lopers kunnen ´Hollen vur goei krollen. Speciaal voor de jongeren tot en met 12 jaar zijn twee afstanden ingepland. Kinderopvang ´t Kroontje is ook dit jaar weer de sponsor ven de kortste afstand, de 1 kilometer.

Ook dit jaar lopen enkele medewerkers van Kinderopvang ´t Kroontje mee met kinderen en ouders. Naast de reguliere sportlessen vindt ’t Kroontje dit een mooie manier om ouder en kind in beweging te brengen.

Als Gezonde Kinderopvang heeft ‘t Kroontje sport en bewegen hoog in het vaandel staan. In 2017 liep de buursportcoach mee met de 16 km. De directrice vond dit zo’n mooie prestatie dat ze graag meer medewerkers mee zag lopen met dit sportevenement. Het doel was om het jaar daarna met een groep de 5 km te lopen en zo geschiedde. In 2018 liep ’t Kroontje mee met twee bedrijventeams. In 2019 was het wederom het doel om met een team mee te doen en dit keer ook met een groep kinderen. De kinderen lopen de Kroontje 1km en de collega’s de 5 km. ’t Kroontje verzorgt de inschrijvingen bij de Krollenloop van kinderen, het ophalen van het startnummer en een presentje na afloop.

De helft van de kinderen loopt samen een ouder/verzorger. Daarnaast gaan medewerkers van ’t Kroontje mee met de Kroontje 1 km om kinderen te helpen en aan te moedigen. Het is elk jaar weer een gezellig en sportieve activiteit. Heel leuk om samen met collega’s, kinderen en ouders dit mee te maken!

Buurtsportcoach Anoek heeft er zin in en hoopt zoveel mogelijk kinderen te ontmoeten tijdens de Krollenloop!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen