Volle zaal bij jubileumconcert Accordeonvereniging Tutta La Forza

Foto: Frouke Zwijgers

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Accordeonvereniging Tutta La Forza werd zondag 30 oktober een jubileumconcert met Franse muziek gegeven. Accordeonvereniging Tutta La Forza is een actieve vereniging met leden uit Schijndel en de wijde omgeving. De zaal van SSC De Vink was ondanks het mooie weer volledig gevuld met enthousiaste toehoorders. De accordeonisten hadden een rode of zwarte baret op en de zaal was gezellig in Franse sfeer versierd.

Tutta La Forza betekent met Volle Kracht en zo werd er ook gespeeld. Er was een swingende start met de Tutta La Forza mars. Deze mars is door dirigente Marianne van Eeten speciaal voor dit orkest gecomponeerd.

Het thema van het concert was “Sous le Ciel de Paris”. Onder de Parijse hemel werd een zeer gevarieerd programma gepresenteerd. Bekende nummers als Le Printemps, Cent Mille Chansons, La Valse d’ Amélie, Les Champs-Élysées en Pour un Flirt werden door beide orkesten gespeeld. Een perfecte aanvulling van de orkesten was het optreden van Antonet van der Heijden. Zij zong als Nederlandse Edith Piaf onder andere Sous le Ciel de Paris, Mon Dieu, Padam, Padam en Non, je ne regrette rien.

Na een prachtig muzikaal optreden onder de Parijse hemel vertrokken de toehoorders voldaan naar de Schijndelse buitenlucht.

Voor degenen die dit optreden gemist hebben is het zeker mogelijk om Tutta La Forza vaker te horen. Er wordt regelmatig in Verpleeg- en verzorgingstehuizen gespeeld met verschillende meezingers. Op de website van de vereniging is te lezen hoe u kunt boeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen