Skunk Heren 1 blijft winnen

De studenten van Punch waren de tegenstander van Skunk Heren 1 afgelopen zaterdag. Laagvlieger Punch had vorige week een wedstrijd gewonnen dus Skunk was gewaarschuwd, maar was gebrand om de volle buit mee terug te nemen naar Veghel.

Punch kwam goed uit de startblokken, scoorde via prima aanvallen en pakte een 6-2 voorsprong. De coach van Skunk schudde het team wakker met een time-out. Daarmee begon Skunk zijn eigen spel te laten zien met verhoogde service druk en veel blokpunten. Van 14-10 achter liep Skunk uit naar een 16-25 setwinst.

In de tweede set hield Skunk dit hoge niveau vast en pakte het ene na het andere blokpunt. In combinatie met de sterke middenaanval van de heren uit Veghel was er in de tweede set geen vuiltje aan de lucht en pakte Skunk ook de tweede set.

Ook in de derde set was hetzelfde spelbeeld te zien: Punch kon af en toe mee met het spel van Skunk, maar liet het afweten in een aantal lange service series waarmee Skunk ook de derde set zonder problemen pakte. Daarmee leek Skunk af te stevenen op de volle buit, maar Punch liet zien nog steeds gemotiveerd te zijn en pakte brutaal een 7-1 voorsprong in de laatste set door het wegvallen van het scorend vermogen van Skunk. Via een time-out van Skunk werd er orde op zaken gesteld en kon Skunk vijf punten meenemen naar Veghel.