Slagwerkgroep en harmonieorkest Muziekvereniging Meierijstad winnen beiden Jumbo-cup

Foto: Muziekvereniging Meierijstad

Het weekend van 5 en 6 november is voor Muziekvereniging Meierijstad zeer succesvol geweest op het Jumbo Muziekfestival in Venhorst.

Op zaterdag 5 november heeft de slagwerkgroep onder leiding van Marcel van Wensen meegedaan aan het Jumbo Muziekfestival en is naast groepswinnaar ook dagwinnaar geworden. Hierdoor mocht de slagwerkgroep de Albert van Zutphen wisseltroffee mee naar huis nemen.

Zondag 6 november was het de beurt aan het Harmonie-orkest onder leiding van Hans van der Velden. Met 89 punten en lovend jury commentaar werd het orkest uitgeroepen tot dag- en groepswinnaar en behaalden de muzikanten ook de hoogste totaalscore en namen de wisseltroffee mee naar huis.

Agendatips

Wilt u deze orkesten graag zelf horen en zien, zet dan zondag 18 december het Kerstconcert en zaterdag 17 juni, het Promsconcert in uw agenda! Voor meer informatie houdt onze website, Facebook en Instagram in de gaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen