Bijzondere gasten op Golfpark ‘De Bonte Bij’ van Martine Martens

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Martine Martens uit Veghel is al ruim 20 jaar in het golfcircuit actief en is sinds 1 juli j.l. eigenaresse van Golfpark ‘De Bonte Bij’ in Uden. Zondagochtend waren op uitnodiging van haar, een aantal bewoners van een woonvoorziening voor mensen met een beperking uit Veghel op bezoek voor een gratis golfclinic.

Een aantal weken geleden had Martine hen ontmoet tijdens een Hollandse avond, georganiseerd door Steven Harks. Mede door haar sponsoring kon deze avond plaatsvinden. In wijkgebouw De Hintel aan het Vlasven werd er volop feestgevierd door deze doelgroep.

Martine, als sponsor aanwezig bij de door Steven Harks georganiseerde Hollandse Avond

Zondagochtend was het voor een aantal van hen sporten geblazen. Voor velen de eerste keer dat ze op een golfbaan waren. Onder de bezielende leiding van Martine werden de eerste slagen geoefend. In eerste instantie op rustig putten, daarna mochten de deelnemers, op een ander deel van het complex, proberen de bal zover mogelijk te slaan.

Na deze gratis clinic werd er nog een consumptie genuttigd. Na een kleine twee uur keerde de groep enthousiast en tevreden huiswaarts. Golf, een sport die voor deze groep mensen bijna ´onbereikbaar´ is om te beoefenen maar Martine liet haar gasten ervaren dat dat niet altijd het geval hoeft te zijn. “Voor mensen met een beperking is veel mogelijk op sportgebied. Als hen die kans maar wordt geboden”, aldus de eigenaresse van Golfpark ‘De Bonte Bij’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen