Event Warehouse en One Of The Guys verenigen zich in This Is Live Group

Foto: This Is Live Group

Na Mojo Concert mag This Is Live Group, met als vestigingsplaats Schijndel, zich vanaf vandaag de grootste evenementenorganisator van Nederland noemen. This Is Live Group is ontstaan na het samengaan van Event Warehouse en One Of The Guys.

Beide partijen zijn al jaren bekend bij internationale events als Paaspop, Solar Weekend, Extrema België, WiSH Outdoor, Spoorpark Live, SMÈRRIG, Paperclip Festival en Qmusic The Party FOUT. Maar ook: een in house productie-, horeca- en marketing tak. Voeg daar nog 80 andere jaarlijkse evenementen met in totaal zo’n 500.000 jaarlijkse bezoekers aan toe, plus nog 25 andere extensive key brands, en je krijgt een idee van de omvang en vuurkracht van de nieuwe Brabantse evenementenorganisatie This Is Live Group.

Deze nieuwe bedrijfsnaam werd vandaag officieel gelanceerd door deze gerenommeerde bedrijven

Het doel

This Is Live Group heeft zich als doel gesteld het produceren van de mooiste festivals en evenementen: van kop (planning & ontwikkeling) tot staart (uitvoering); van horeca tot productie en van opener tot afsluiter van het festivalseizoen. Ten tweede Services, met bijvoorbeeld een eigen locker bedrijf (Joe Locker) dat tot 4.000 evenementen kluizen kan verhuren waar bezoekers kleding, tassen en andere kostbaarheden in op kunnen bergen; en de zeer uitgebreide publiekscateraar Fabulous Festival Food. En tot slot wil This Is Live Group de horeca veroveren. De eerste aftrap werd recentelijk gedaan met de opening van horecazaak Stadsoase de pop-up bar in Eindhoven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen