Gezondheidscentrum FITWORLD, een uniek nieuw bedrijf in de Poort van Veghel voor bedrijven en particulieren

Foto: FITWORLD

FITWORLD, waar Fitness, Fysiotherapie, Osteopathie, Leefstijladvies en massage zich onder één dak bevinden en waar alles draait om je lichaam door beweging in een optimale staat te brengen of te houden. Sinds kort gevestigd aan de Poort van Veghel, houdt op vrijdag 2 december van 14.00 tot 18.00 uur een Open Dag.

Het gezondheidsaanbod is erg divers. Denk hierbij aan begeleid fitnessen en groepslessen zoals power yoga, spinning en bodypump. Daarbij geven zij
medische/small group trainingen en personal training. Naast hun sportaanbod is er ook de mogelijkheid tot persoonlijk leefstijladvies.

Vraag jij je dit ook af?

  • Hoe behoud ik mijn personeel, gemotiveerd en fit en hoe verlaag ik het ziekteverzuim?
  • Hoe kan ik door middel van sporten, voeding en ontspanning een optimale vitaliteit ontwikkelen?

Door middel van PMO, werkplekonderzoek, trainingen en lezingen kan FITWORLD je helpen bij een duurzame inzetbaarheid.

Met al deze disciplines onder één dak biedt Fitworld alles wat je nodig hebt op het gebied van een verantwoorde gezondheid!

Michel de Gruijter en Barthel Hubregtse en hun team, staan vrijblijvend klaar om al je vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de mogelijkheden die FITWORLD jou als persoon of bedrijf kan bieden!

Kan jij niet wachten om te weten wat Fitworld allemaal voor jou kan doen, neem dan een kijkje op de website en socials of bel naar 0413-289781.

Tot 2 December bij Fitworld in Veghel!

Fitworld Michel & Barthel
Fitworld aan de Poort van Veghel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen