MOMfest telt af naar 17 december!

Foto: MOMfest

Het is bijna zover! Op zaterdag 17 december vindt rockfestival MOMfest plaats, locatie Noordkade Veghel. Na een onvrijwillige “winterslaap” van een dikke anderhalf jaar is de organisatie helemaal klaar voor de 28e editie van dit muziekevenement, waar meer dan 14 acts acts op het programma staan.

A rockfest before Christmas

Wie MOMfest kent, weet dat men hier op de juiste plek is nieuwe alternatieve bands te ontdekken of om te genieten van bekende hits van de 4 tribute bands. In tegenstelling tot andere jaren in januari is dit de december editie, ofwel a rockfest before Christmas.

Gezellig nog even op stap gaan en genieten van de muziek met de ambiance van Kerstmis op de achtergrond.

Programma

Naast de alternatieve toppers als Ramkot, Firehorse, hebben ze top tribute acts van o.a. Foo Fighters en Bon Jovi. Nieuw is ook de afterparty met DJ om 00.30 en MOMfust, het speciale biercafe waar ook muziek van vinyl gedraaid gaat worden. Afijn, genoeg redenen om je kerstmuts op te zoeken, een ticket te scoren en met je arreslee af te reizen naar de Noordkade op 17 december a.s.

Line-up

RAMKOT (BEL) – BJÖRN VD DOELEN – BAD MEDICINE (ITA. A BON JOVI TRIBUTE) – FIRE DOWN BELOW (BEL) – IN YOUR HONOR (BEL. A FOO FIGHTERS TRIBUTE) – THE ASTORIA – XTORT – RRRAGS – VENNOX – VERMILION PLAINS – FIRE HORSE – LA GRUNGE (All FEMALE NINETIES TRIBUTE) – SUN KING (A CULT TRIBUTE) – DJ SHINEBOY (AFTERPARTY 00.30-02.30 UUR)

MOMfest

MOMfest  bestaat sinds 1993. Voorheen ging het festival door het leven als Monsters of Mariaheide, maar sinds er veel minder decibellen geprogrammeerd worden werd het ook tijd voor een naamsverandering. MOMfest was een feit.

28e Editie

MOMfest 2022
Zaterdag 17 december 2022 | 16.00 – 03.00 uur
Noordkade, adres: Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Alle info: www.momfest.nl

Voorverkoop

Voorverkoop alleen on-line.

E-ticket – t/m 16 december 2022.
• € 25,-
• Prijzen zijn exclusief servicekosten a 2.50 per ticket.
• De eventuele betaalkosten worden getoond op de overzichtspagina.

Dagkassa – 17 december 2022.
• € 30,-
• Mits niet uitverkocht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen