Oproep aan oud gedienden RKSV Schijndel

Foto: RKSV Schijndel

Enige tijd geleden was er sprake van een “mini reünie” toen vier oud selectiespelers besloten om gezamenlijk een wedstrijd van RKSV Schijndel te gaan bekijken en vooral om oude ervaringen op te halen. Van de thuiswedstijd tegen SPARTA 25 kregen de heren weinig energie echter de geur van het gras, de sfeer onder mensen en het warme onthaal door het bestuur bracht de groep op het idee om te kijken of er een heuse reünie haalbaar zou zijn.

Om de daad bij het woord te voegen werd een werkgroep geformeerd bestaande uit Jan Persons, Pierre van Aarle, Hans Verbruggen en Toon van Alebeek. Bruisend van ideeën en genietend van de vele herinneringen die opgesloten zaten in het geheugen van slechts 4 oud gedienden, werd definitief besloten dat de reünie er zou komen. Zondag 16 april 2023 wordt de dag dat oud selectiespelers, betrokken kader en bestuurders, die op het sportpark aan de Europalaan actief waren, bijeen komen.

Er is ondertussen een lange lijst aan potentiële deelnemers samengesteld en de voorbereidingen voor een mooie reünie zijn in volle gang.

Aanmelden

Aanmelden voor de reünie die zal plaatsvinden op 16 april 2023, het moment dat het eerste elftal thuis aantreedt tegen Boekel Sport, kan via [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen