Sport Awards Meierijstad ook in 2023 On Tour

Foto: Sportraad Meierijstad

Meierijstad is trots op alle sporters en sportvrijwilligers. Om deze waardering aan hen te laten zien, reiken de gemeente en de Sportraad elk jaar de Sport Awards uit. Vanwege het grote succes in 2022, gebeurt dat ook volgend jaar weer On Tour.

Wethouder Johan van Gerwen en voorzitter van de sportraad Rolf de Jong zetten op 2, 3 en 4 juni zowel de kampioenen als de Award-winnende sportvrijwilligers in het zonnetje, dit gebeurt On Tour. De sportkampioenen uit het sportjaar 2022 worden dan gehuldigd én er wordt een Sport Award uitgereikt aan de Sportvrijwilliger van 2022. Eén voor de jeugd en één voor volwassenen.

Wethouder Johan van Gerwen: “Ook afgelopen jaar zijn er weer genoeg goede voorbeelden op het gebied van sport en bewegen die we op een podium willen zetten. Deze sporters en sportvrijwilligers zijn een inspiratie voor anderen en zorgen er voor dat nog meer mensen in Meierijstad gaan sporten en bewegen. En omdat Sport Awards On Tour vorig jaar heel positief is ontvangen gaan we ook in 2023 weer op pad in ons busje om de sporters en vrijwilligers bij hun vereniging of bij hen thuis te bezoeken!

Aanmelden Kampioenen en Sportvrijwilligers

Tot en met 14 februari 2023 kan iedereen in Meierijstad de kampioenen en sportvrijwilligers van 2022 aanmelden. Via sportawardsmeierijstad.nl kunnen kampioenen worden aangemeld en vrijwilligers worden genomineerd. Op maandag 17 april worden alle genomineerde vrijwilligers bekend gemaakt en kan iedereen in Meierijstad stemmen op zijn of haar favoriet. Dit kan tot en met zondag 7 mei.

Medailles-Sportawards

Reacties

Cookieinstellingen