Blauw Geel ’38/Jumbo en Niels van Casteren beëindigen langdurige samenwerking

Foto: BlauwGeel

Na zeven, volgens alle partijen, behoorlijk succesvolle jaren komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen hoofdcoach Niels van Casteren en Blauw Geel ‘38/JUMBO. 

Onder leiding van Niels van Casteren wist de Veghelse ploeg de beker te winnen en promotie af te dwingen naar de derde divisie. Een niveau waarop zij nooit eerder gespeeld hadden. De afgelopen 6 jaar wist de club zich daar op prima wijze te profileren en momenteel staat het op de hoogste plek in hun voetbalhistorie. Na goede gesprekken met de intentie om met elkaar door te gaan heeft Niels, alles overwegende, ervoor gekozen om zijn ambities elders vorm te gaan geven.

Het bestuur van Blauw Geel ’38/Jumbo en de technische commissie respecteren het besluit.

 

Reacties

Cookieinstellingen