Paul Koeslag nieuwe voorzitter van Cultuurfabriek Noordkade

Foto: Blauwe Kei

Per 1 januari 2023 wordt Paul Koeslag de nieuwe voorzitter van Stichting Cultuurfabriek Noordkade, de coöperatie van nauw samenwerkende culturele partijen zoals De Blauwe Kei Theater aan de Noordkade, Phoenix Cultuur, Cultuur Haven Veghel en De Compagnie. Martien van den Hoven neemt hiermee na 8 jaar afscheid als voorzitter.

Paul: “Ik ben sinds 2018 bestuurslid van de Cultuurfabriek en krijg daar ongelooflijk veel energie van. Ik ben blij dat ik mijn steentje mag bijdragen aan deze geweldige en bruisende organisaties, die het culturele hart vormen van Meierijstad.” Hoewel Paul een geboren Groninger is, woont en werkt hij al een aantal jaren in Brabant. Ook is hij actief in de muziek en speelt als gitarist en zanger in een band, waarmee hij hoopt volgend jaar op te kunnen treden.

Martien: “Ik heb de afgelopen 8 jaar met enorm veel plezier een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van de Cultuurfabriek Noordkade. Samen met de directie, de medewerkers en mijn collega-bestuursleden is er hard gewerkt aan een gezonde en stabiele organisatie. Ook de coöperatie met de gemeente en de andere stakeholders heeft ervoor gezorgd dat de Noordkade is uitgegroeid tot dé culturele ontmoetingsplaats van Meierijstad. Ik vertrek met een bijzonder goed gevoel”. 

Reacties

Cookieinstellingen