Mama Vita Veghel, verbinding creëren tussen moeders/verzorgsters van prachtige kinderen met autisme

Marieke Gerritse & Sanne van Rozendaal, regiomoeders vanuit Stichting Mama Vita.
Marieke Gerritse & Sanne van Rozendaal, regiomoeders vanuit Stichting Mama Vita.
Foto: Stichting Mama Vita

Sanne en Marieke zijn moeders met beiden 2 kinderen, waarvan hun oudsten autisme hebben. Na een lange zoektocht vol onzekerheden hebben zij eindelijk Mama Vita mogen ontdekken, een stichting die moeders van prachtige kinderen met autisme met elkaar in verbinding brengt. “Dit biedt ons veel positieve energie welke wij als moeders van onze kinderen met (en zonder) autisme hard kunnen gebruiken.”

Aangezien zij zo’n fijne plek graag aan meerdere moeders gunnen hebben ze besloten om zelf een regio op te gaan zetten en deze bijeenkomsten te gaan bieden in Veghel. Mama Vita Veghel dus, vanuit het PieterBrueghelHuis.

Hallo moeders & verzorgsters van prachtige kinderen met autisme!

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Wij zijn Marieke Gerritse & Sanne van Rozendaal en vanaf 11 januari 2023 starten wij als regiomoeders vanuit Stichting Mama Vita.

Elke 2e woensdagochtend van de maand is er een bijeenkomst in het PieterBrueghelHuis. Deze bijeenkomsten starten om 9.30 uur en duren tot 11.30 uur. De allereerste ontmoetingsbijeenkomst zal zijn op woensdag 11 januari.

Mama Vita is er om jouw veerkracht te versterken door inspiratie en verbinding te creëren , van en tussen moeders van kinderen met autisme .

Zowel de kinderen als hun ouders stuiten regelmatig op onbegrip in hun omgeving. Als ouders heb je elkaar daarbij heel hard nodig om te leren van elkaar, samen op te komen voor je kinderen en om te weten dat je niet de enige bent. Mama Vita is voor moeders van alle leeftijden, achtergronden en met alle hulpvragen.Dat gebeurt door middel van ontmoetingen, trainingen en lotgenotencontact.

Tijdens de bijeenkomsten kunnen de deelnemers ook ervaringen met elkaar delen en elkaar steunen. Juist de moeders die het thuis niet altijd even makkelijk hebben, en dat is bij sommigen een understatement, hebben een enorme behoefte aan een ochtendje eropuit. Om even zelf en met anderen, die aan een half woord genoeg hebben, de batterij weer op te kunnen laden., zodat je de situatie thuis weer met frisse moed aankunt.

Dit zijn bijeenkomsten met een lach en een traan, met inspirerende sprekers en leuke activiteiten, waarbij autisme de verbindende factor is.

Ben jij moeder/verzorgster van een kind met autisme?

Graag willen Sanne en Marieke u uitnodigen om een keer vrijblijvend langs te komen op een van de bijeenkomsten in de huiskamer van het PieterBrueghelHuis in Veghel.

U kunt al ‘vriendin’ worden van Stichting Mama Vita voor € 30,- per jaar.

Koffie/thee en wat lekkers staat voor u klaar.

Graag vooraf even aanmelden via: [email protected]. Kijk voor meer info op www.mamavita.nl

Delen, herkennen en erkennen, elkaar steunen en motiveren, positieve energie! Fijn om te weten dat ik niet de enige moeder ben. Mama Vita is voor mij uitwisselen, elkaar helpen en samen huilen en lachen. Zo heerlijk om te praten zonder te hoeven uitleggen.

Locatie

Het PieterBrueghelHuis, Middegaal 25, 5461 XB Veghel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen