Blauw Geel kan niet stunten tegen FC Utrecht

Foto: Rens Hurkmans

Donderdag 12 januari was een historisch dag voor de Veghelse voetbalclub Blauw Geel ’38. In de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi stond de ‘kraker’ tegen de profs van FC Utrecht op het programma. Met de verkoop van 3500 tickets was de wedstrijd stijf uitverkocht.

Het beginsignaal had goed en wel geklonken toen Sander van de Streek het net wist te vinden achter Blauw Geel goalie Zielschot. Een afstraffing leek eraan te komen na deze vroege tegentreffer maar de Veghelse ploeg hield redelijk stand. Na 25 minuten was daar zowaar de eerste kans voor de ploeg uit Veghel via Ben van den Nieuwenhof. Doelman Mparkas stond echter de gelijkmaker in de weg. Nog voor de rust wist FC Utrecht uit te lopen naar 0-3 via doelpunten van Jens Toornstra en Anastasois Douvikas.

In de tweede helft wist Blauw Geel toch nog een eretreffer te maken. Via Ben van den Nieuwenhof werd de eindstand bepaald op 1-3.

Ondanks de slechte weersomstandigheden was het een mooi voetbalfeest in Veghel.

Reacties

Cookieinstellingen