Steeds meer dames ontdekken Blush Sports

Foto:

Houd jij van de natuur en ben je sportief aangelegd? Of wil je deze sombere tijd zo sportief mogelijk doorstaan? Dan ben jij een sportieve aanpakker die bij Blush Sports past. 

Steeds meer dames ontdekken het plezier van sporten in de buitenlucht. Michelle Passage uit Veghel heeft sinds 2018 haar eigen onderneming, Blush Sports. Na ruim 15 jaar fitness ervaring besloot ze eind van dat jaar, naast het fitnesscentrum wat ze al runde, haar eigen onderneming te starten.

Naast persoonlijke trainingen kun je bij haar ook in groepsverband aan de slag.

Wij zijn een groep sportieve dames die wekelijks de natuur proeven door er heerlijk te sporten. Wil je weten wat we doen en wellicht onze groep vergezellen met jouw enthousiasme? Je bent welkom als lid!

Bootcamp

Tijdens deze leuke, pittige lessen komen alle spiergroepen aan bod. Bootcamp run is een combinatie van uithoudingsvermogen (cardio) en kracht. De les bestaat uit 2 blokken en duurt 60 minuten. “Het eerste blok starten we joggend gecombineerd met bodyweight oefeningen. We trotseren de berg en komen vervolgens terug waarna blok 2 volgt. Blok 2 bestaat uit verschillende krachtoefeningen. De oefeningen wijzigen iedere maand”, aldus Michelle.

Deze activiteit is ook leuk als teamuitje of bedrijfsfitness!

Locatie

Vlagheide te Eerde

  • Dinsdagochtend 09.00 – 10.00 uur
  • Woensdagochtend 09.00 – 10.00 uur
  • Vrijdagochtend 09.00 – 10.00 uur
  • Zondagochtend 10.00 – 11.00 uur

Info

Ga voor meer informatie omtrent alle mogelijkheden naar blushsports.nl

Blush Sports werkt met een online app. Hierin kom je in de shop en online agenda waarin je jezelf kan aanmelden voor de lessen.

https://blushsports.trainin.app

Reacties

Cookieinstellingen