Skunk dames 1 pakt volle winst tegen Avance dames 1

Foto: VV Skunk

Ook voor de dames van Volleybalvereniging Skunk uit Veghel begon vandaag de tweede seizoenhelft. Tegenstander was het team van Avance.

Skunk dames 1 begon goed aan de wedstrijd en kwam snel op een 6-1 voorsprong. Na een goede service reeks werd de voorsprong tot 14-5 vergroot. Na 3 foute services op rij, kwam Avance terug in de wedstrijd. Avance ging beter serveren en kwam tot 20-15 terug. Daarna speelde Skunk de set uit. 25-20.

Ook in de tweede set begonnen de Veghelse dames sterk. Als snel stond er een stand van 13-3 op het scorebord. Na een service reeks van Avance kwamen ze terug tot 13-7, waarop er een time-out van Skunk volgde. Daarna was het stuivertje wisselen tot 19-14. Bij de big points bleef Skunk scherp en werd de set gewonnen met 25-15.

Set 3 was een kopie van Set 2. Skunk bleef goed serveren, de service pass was goed onder controle en de aanvallers konden makkelijk scoren.

In de vierde set startte Skunk met Puk Roosjen op de diagonaal en Eefje van den Bergh op de spelverdeling. Om in de race voor het kampioenschap te blijven was het van belang dat deze set ook werd gewonnen. Skunk bleef geconcentreerd en won ook deze set gemakkelijk met 25-14.

Volgende week speelt Skunk Dames 1 tegen de nummer 7 Bravo Dames 1 om 15:00 in Valkenswaard.

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen