Skunk Heren 1 wint bij start tweede seizoenshelft

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Skunk heren 1 speelde dit weekend, bij de start van de tweede seizoenshelft, had iets goed te maken tegen Inter Rijswijk heren 2, want de eerste wedstrijd ging verloren met 3-1.

De start van de wedstrijd, onder het toeziend oog van vele supporters, was niet al te best voor de Veghelse heren. Ze keken snel tegen een achterstand aan waarbij ze vooral geen antwoord hadden op één van de sprongservices, maar ook blokkerend en aanvallend bleef het niveau achter. Na een flinke achterstand begon het richting het einde van de set beter te lopen, wat vertrouwen gaf voor het vervolg van de wedstrijd.

In de tweede set waren de verhoudingen omgedraaid: Skunk zorgde met servicedruk voor moeite bij Inter Rijswijk, terwijl Skunk de services kon opvangen. Ook aanvallend begon het beter te lopen waarbij vooral de diagonaal van Skunk niet te stoppen was. Daarmee pakte Skunk de tweede set en hield die focus vast in de derde set. In die derde set was Skunk goed bij de les en stoomde naar 25-15 setwinst.

Daarmee leek er niets aan de hand voor Skunk, maar de heren uit Veghel verslapten in de vierde set terwijl Inter Rijswijk via wissels terug in het spel kwam. Het einde van de set bleef spannend nadat de gasten uit Rijswijk van een 23-18 achterstand terug waren gekomen tot een gelijke stand, maar de laatste twee punten waren uiteindelijk voor Skunk. Daarmee wint Skunk met 3-1 van Inter Rijswijk.

Setstanden

20-25, 25-20, 25-15, 25-23

Volgende week reist Skunk af naar Capelle aan den IJssel om het op te nemen tegen VCN.

 

Reacties

Cookieinstellingen