112

Bestuurder met drugs en behoorlijke hoeveelheid geld aangehouden in Schijndel

Foto: politie Meierijstad

Vrijdagavond 20 januari waren drie agenten in opleiding, samen met hun stagebegeleider, bezig met de afwikkeling van een melding toen het oog viel op een bestuurder die opvallend rijgedrag vertoonde. De automobilist kreeg een stopteken maar ging er vandoor.

De auto werd nabij de Boschweg aangetroffen en de bestuurder dacht zich te kunnen verstoppen. Hij werd gezien en ging te voet ervandoor. De stagebegeleider zette de achtervolging in en wist hem even later vanachter een paar struiken vandaan te trekken.

Er volgde een aanhouding van de 21 jarige man uit Den Bosch. In zijn auto werd een voorraad hard- en softdrugs aangetroffen en hij had een hoeveelheid bankbiljetten op zak. Het onderzoek wordt opgepakt, de drugs moeten nog worden gewogen, geteld en getest.

Een mooi leermoment voor de studenten en top optreden van hun coach.

 

Reacties

Cookieinstellingen