112

Man met openstaande celstraf aangehouden in Sint-Oedenrode

Foto: Facebook politie

Op vrijdag middag 20 januari 2023 heeft de politie, naar aanleiding van een melding, een man met een rugzak gecontroleerd in Sint-Oedenrode.

Na het tonen van zijn identiteitsbewijs zette de man het vrijwel meteen op een rennen. Hij bleek nog 111 dagen hechtenis open te hebben staan en was tevens in de politiesystemen bekend als wapengevaarlijk.

Na een achtervolging kon de man in een brandgang worden aangehouden. Voordat de politie met de man naar het cellencomplex ging werd hij gefouilleerd. Tijdens de fouillering werd onder zijn kleding een cola flesje aangetroffen met een vloeistof erin wat vermoedelijk GHB betrof.
Op het cellencomplex werd tevens de rugzak van de man bekeken. Hierin werd nog een grote hoeveelheid speed, hennep, pillen en kristallen aangetroffen. De politie heeft monsters genomen van de drugs. Deze zullen worden getest om uit te zoeken om wat voor drugs het hierbij gaat.
De man werd voor de zaken omtrent de drugs gehoord als verdachte waarna hij werd overgedragen om zijn 111 dagen uit te zitten.

Reacties

Cookieinstellingen