Moeizame overwinning Skunk Dames 1

Foto: VV Skunk

Voor de dames van Skunk stond dit weekend de wedstrijd tegen VC Bravo in Valkenswaard op het programma.

Vol goede moed begon Skunk aan de wedstrijd. De eerste set begon met weinig energie. Het duurde even voordat Skunk er lekker inzat. Al snel stonden de Veghelse dames op achterstand. Skunk besloot op tijd dat er een tandje bij moest en dit werd dan ook gedaan, waardoor de set met 15-25 werd gewonnen.

De tweede set was moeizamer. Net als de eerste set begon ook deze set met weinig energie. Skunk kwam er niet lekker in, waardoor de set weer begon met een achterstand. Het lukte Skunk niet om druk op de meiden van VC Bravo te zetten, waardoor er deze set achter de feiten aan werd gelopen. De tweede set ging dan ook naar VC Bravo.

De derde set ging beter. Er was meer felheid en de wil om te winnen was steeds meer terug te zien in het spel. Toch kwam VC Bravo weer op een voorsprong. Na een goede servicereeks wist Skunk het spel te keren en ontstond er een ruime voorsprong van 13-23. Dit mocht niet meer afgegeven worden. Dat werd ook niet gedaan, deze set werd gewonnen door Skunk.

De laatste set begon weer net als de andere sets. VC Bravo kreeg te veel kans om hun spel te spelen waardoor ze ook deze set op een voorsprong kwamen. Door wederom een goede servicereeks wist Skunk bij te komen, maar veel overtuiging was er niet. Het was dan ook erg spannend, uiteindelijk wist Skunk aan het langste eind te trekken. De set werd met 24-26 gewonnen.

Koploper op bezoek

Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op de planning. Skunk speelt om 17:00 uur een thuiswedstrijd in Sporthal De Bunders tegen de nummer 1, SOMAS/Activia DS 4.

Ondanks de moeizame wedstrijd werd er geproost na afloop

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen